+49 8104 6470913
Levering vanaf 1 stuk
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
2 van 52
Regisseursstoel Nanni
Regisseursstoel Nanni
Regisseursstoel voor kinderen | Verkrijgbaar in vele kleuren Voor alle kleine en grote filmfans; zo kunnen ook zij zich voelen als een echte filmregisseur in hun eigen kinderkamer. De regisseursstoel Nanni voor kinderen, net zoals de...
€ 59,00 *
Regisseursstoel Pedro
Regisseursstoel Pedro
Informatie over het soort hout en de stof van de regisseursstoel Het model wordt van puur, massief beukenhout in de EU geproduceerd en helder gelakt zodat de textuur van het hout zichtbaar blijft maar het materiaal tegelijkertijd goed...
€ 109,00 *
Schommelstoel Helmut
Schommelstoel Helmut
Comfortabele schommel-regisseursstoel Helmut Het comfortabele schommelstoel en regisseursstoelmodel Helmut heeft, net zoals Pedro, een smaller zitvlak en een hogere rugleuning maar ook armleuningen. Twee halve bogen aan de poten zorgen...
€ 125,00 *
Schommelstoel Helmut
Schommelstoel Helmut
Comfortabele schommel-regisseursstoel Helmut Het comfortabele schommelstoel en regisseursstoelmodel Helmut heeft, net zoals Pedro, een smaller zitvlak en een hogere rugleuning maar ook armleuningen. Twee halve bogen aan de poten zorgen...
€ 125,00 *
Regisseursstoel Pedro
Regisseursstoel Pedro
Informatie over het soort hout en de stof van de regisseursstoel Het massieve beukenhout van deze stoel is gelakt. De productie geschiedt uitsluitend binnen de EU. Beslagen en scharnieren zijn gemaakt van robuust staal. Als reinen...
€ 109,00 *
Regisseursstoel Pedro
Regisseursstoel Pedro
Informatie over het soort hout en de stof van de regisseursstoel Het massieve beukenhout van deze stoel is gelakt. De productie geschiedt uitsluitend binnen de EU. Beslagen en scharnieren zijn gemaakt van robuust staal. Als reinen...
€ 109,00 *
Regisseursstoel Pedro
Regisseursstoel Pedro
Informatie over het soort hout en de stof van de regisseursstoel Het model wordt van puur, massief beukenhout in de EU geproduceerd en helder gelakt zodat de textuur van het hout zichtbaar blijft maar het materiaal tegelijkertijd goed...
€ 109,00 *
Regisseursstoel Pedro
Regisseursstoel Pedro
Informatie over het soort hout en de stof van de regisseursstoel De zwarte lak beschermt het massieve beukenhout en overdekt de textuur van het hout, zodat deze nauwelijks nog zichtbaar is. Dit geeft de exclusief binnen de EU...
€ 109,00 *
Regisseursstoel Pedro
Regisseursstoel Pedro
Informatie over het soort hout en de stof van de regisseursstoel De hazelnootkleurige lak van dit model, dat uitsluitend binnen de EU wordt geproduceerd, beschermt het massieve beukenhout tegen weersinvloeden. Tegelijkertijd geeft hij de...
€ 109,00 *
Regisseursstoel Pedro
Regisseursstoel Pedro
Informatie over het soort hout en de stof van de regisseursstoel De hazelnootkleurige lak van dit model, dat uitsluitend binnen de EU wordt geproduceerd, beschermt het massieve beukenhout tegen weersinvloeden. Tegelijkertijd geeft hij de...
€ 109,00 *
Schommelstoel Helmut
Schommelstoel Helmut
Comfortabele schommel-regisseursstoel Helmut Het comfortabele schommelstoel en regisseursstoelmodel Helmut heeft, net zoals Pedro, een smaller zitvlak en een hogere rugleuning maar ook armleuningen. Twee halve bogen aan de poten zorgen...
€ 125,00 *
Schommelstoel Helmut
Schommelstoel Helmut
Comfortabele schommel-regisseursstoel Helmut Het comfortabele schommelstoel en regisseursstoelmodel Helmut heeft, net zoals Pedro, een smaller zitvlak en een hogere rugleuning maar ook armleuningen. Twee halve bogen aan de poten zorgen...
€ 125,00 *
Schommelstoel Helmut
Schommelstoel Helmut
Comfortabele schommel-regisseursstoel Helmut Het comfortabele schommelstoel en regisseursstoelmodel Helmut heeft, net zoals Pedro, een smaller zitvlak en een hogere rugleuning maar ook armleuningen. Twee halve bogen aan de poten zorgen...
€ 125,00 *
Schommelstoel Helmut
Schommelstoel Helmut
Comfortabele schommel-regisseursstoel Helmut Het comfortabele schommelstoel en regisseursstoelmodel Helmut heeft, net zoals Pedro, een smaller zitvlak en een hogere rugleuning maar ook armleuningen. Twee halve bogen aan de poten zorgen...
€ 125,00 *
Schommelstoel Helmut
Schommelstoel Helmut
Comfortabele schommel-regisseursstoel Helmut Het comfortabele schommelstoel en regisseursstoelmodel Helmut heeft, net zoals Pedro, een smaller zitvlak en een hogere rugleuning maar ook armleuningen. Twee halve bogen aan de poten zorgen...
€ 125,00 *
Aluminium regisseursstoel Stanley
Aluminium regisseursstoel Stanley
De krachtige gele polyacryl-stof past perfect in de zomermaanden maar geeft ook in de winter warme kleuraccenten. De stof is lichtbestendig, waterafstotend en zeer duurzaam. Een kleine bui vormt geen enkel probleem.
€ 149,00 *
2 van 52
Laatst bekeken